برچسب ها: جوجه های ناقص
-
نویسندهنوشتهها
-
اکتبر 3, 2016 در 2:53 ب.ظ #854
سیدمحمود سیدالحسینی
مشارکت کنندهسلام و عرض ارادت
طوطی نر برزیلی (فیشر) من پس از اینکه ماده اش تخم گذاشت بیحال و دائما چرت میزد تا اینکه جوجه ها از تخم درآمدند و از لانه بیرون رفتند چند وقتی هم خوب شد دوباره که ماده تخم گذاشته باز این حالت شدید تر رخ داده ضمنا توی این مدت از ویتامین و پودر ضد انگل و آنتی بیوتیک هم استفاده کردم و حتی مدفوعش رو هم بردم آزمایشگاه ولی آلودگی نداشت یکی از دکتر ها گفتند شاید افسردگی باشه و دکتری دیگر گفت مربوط به شاهدانه هست که در غذا بوده لطفا اگر در اینخصوص تجربه ای دارید راهنمایی بفرمائید ممنونم
اکتبر 4, 2016 در 3:11 ق.ظ #856اسکندری
مدیرکلسلام.مدفوع و خوراکش به چه صورت هست؟از چه سبزیجاتی استفاده میکنید؟به لانه رفت و آمد داره؟
اکتبر 8, 2016 در 6:49 ق.ظ #860سیدمحمود سیدالحسینی
مشارکت کنندهسلام مدفوعش معمولی است و غذا هم به صورت طبیعی مصرف میکنه.هویج و اسفناج به عنوان سبزی بهشون میدم البته اگه کاهو داشته باشم خیلی دوست داره. به لانه هم میره ولی اکثر اوقات خوابه مخصوصا یک چشمش رو بیشتر میبنده
اکتبر 8, 2016 در 6:50 ق.ظ #861سیدمحمود سیدالحسینی
مشارکت کنندهالبته ظاهرش نسبت به اولی که خریدمش لاغر تر شده
اکتبر 8, 2016 در 7:51 ق.ظ #862اسکندری
مدیرکلسلام.پس خداروشکر مشکلی نداره و سالمه و گاهی بعد تخم گذاری ماده وقتی نر خیلی مست و آمادس و ماده اجازه جفت گیری نمیده تو لک میره که غریزه ی پرندس و همونطور که اشاره کردین با دارو رفع شدنی نیست.تغذیشم عالیه
اکتبر 8, 2016 در 2:14 ب.ظ #863سیدمحمود سیدالحسینی
مشارکت کنندهسلام ممنون از لطف شما
ژانویه 28, 2017 در 4:23 ق.ظ #1163سیدمحمود سیدالحسینی
مشارکت کنندهسلام و عرض ارادت
برزیلی های من 2 مرتبه تا حالا جوجه دادن ولی متاسفانه هر دفعه یکی از جوجه ها ناقص هست ( ناخن در نیاوردن و شاپرها در نمیاد بقیه شرایط کاملا عادی است) در صورت امکان راهنمایی بفرمائید
ژانویه 28, 2017 در 12:00 ب.ظ #1164اسکندری
مدیرکلسلام.استراحت بین تخم گذاری هر جفت چقدر هست؟
فوریه 1, 2017 در 1:57 ب.ظ #1181سیدمحمود سیدالحسینی
مشارکت کنندهسلام معمولا بعد از اینکه جوجه از لانه بیرون میاد 2 تا 3 هفته بعد. این موضوع رو هم اضافه کنم که دفعه اول تخم هایش تبدیل به جوجه نشد و دفعه بعد از 4 تخم 2 تا بنا به دلایلی مردن و یکی معلول و یکی سالم بود مجددا مرحله بعد تخم ها تبدیل به جوجه نشدن و مرحله چهارم تخم ها 2 تا بود که یکی از جوجه ها از لانه افتاد و مرد و یکی هم معلول هست
فوریه 1, 2017 در 7:48 ب.ظ #1182اسکندری
مدیرکلسلام.بهتره یک استراحت طولانی مدت حدود ۲تا۳ ماه در نظر بگیرید و از قطره ی ad3e برای تقویت نطفه نر و کلسیم برای ماده استفاده کنید.تکثیر مداوم فشار بسیار زیادی به جفت میاره و نتیجه هم نخواهد داشت.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.