-
نویسندهنوشتهها
-
ژوئن 21, 2016 در 1:49 ب.ظ #155
admin
مدیرکلبا سلام.لطفا سوال خود را در قالب کامنت زیر همین متن ارسال فرمایید.
جولای 7, 2016 در 8:38 ق.ظ #355محمد
مشارکت کنندهسلام و روزتون بخیر،
چنتا سوال دربارهی مرغ عشقام داشتم که میخواستم بپرسم از خدمتتون:
تمام سوالام مربوط به مادههه میشه!
۱) چشم مادههه از زمانی که یادمه کامل سیاه رنگه…برخلاف نره که یه حلقهی سفید دورش هست…این دلیل خاصی داره یا صرفاً به خاطر نژادشه؟
۲) مادههه چند وقتی هست که نوکش به طرز عجیب و سریعی داره رشد میکنه!…بار اول بردمش دامپزشکی چیدن، ولی یک ماه نشده مجدد دراز شد که این بار خودم قیچیشو تهیه کردم و چیدم…این دراز شدن ناگهانی علت خاصی داره؟..قبلاً به این صورت نبود.
۳) باز هم چند وقتیه که این مادههه میره روی سقف لونه میگیره میخوابه (دقیقاً مثل اینکه میخواد تخم کنه)، نره هم میره پیشش وایمیسته ولی خب وقتی جفتگیری نمیکنن، این رفتار برای چیه؟
درجواب سوال احتمالیتون هم عرض کنم غذای اصلیشون ارزنه…در کنارش برنج، نون، سبزی، کاهو و میوههای مختلف هم بهشون میدم.
سنگ کف دریا هم براشون گذاشتم ولی اصلاً بهش نوک نمیزنن!
ممنون
جولای 7, 2016 در 9:09 ق.ظ #361اسکندری
مدیرکلسلام.بله به دلیل نژاد آلبینویی که در ژنش ارث داره هست.
هرچند وقت یکبار کوتاه کنید و قفس رو به دیوار بچسبونید تا باساییدن نوک به دیوار مانع رشدش بشین.
لانه رو بردارین اگر یک ماه بیشتره لانه هست و تخم نگذاشته.آخرین تکثیر کی بوده؟
جولای 7, 2016 در 10:05 ق.ظ #362محمد
مشارکت کنندهممنونم از پاسخگوییتون
تا الان هیچ تکثیری صورت نگرفته.
قبلا پرندهی مادهی دیگهای بود که پدر و مادر یکسانی با پرندهی نر داشت ولی متأسفانه مرد…با اون پرنده هم علیرغم جفتگیری (ظاهری) تخمگذاریای صورت نگرفت
با این ماده که حتی جفتگیری هم ندیدم بکنن.
قصد من از نگهداریشون برای جوجهکشی و … نیست ولی به نظرتون با این رفتار، مادههه آزار نمیبینه؟
جولای 7, 2016 در 11:28 ق.ظ #367اسکندری
مدیرکلنه اذیت نمیشه نگران نباشید.لانه رو بردارید.از سبزیجات زیاد استفاده کنید
جولای 7, 2016 در 2:53 ب.ظ #369محمد
مشارکت کنندهممنونم ازتون
جولای 14, 2016 در 1:32 ب.ظ #417R – Sh
مشارکت کنندهسلام وقتتون بخیر .. وقتی مرغ عشق رو تخم خوابیده یا جوجه داره استفاده از تخم کتان با همون نسبت همیشگی مشکل سازه یا بهتره استفاده بشه؟
جولای 14, 2016 در 5:45 ب.ظ #419اسکندری
مدیرکلسلام.من شخصا استفاده میکنم ولی خیلیا میگن بهتره استفاده نشه.یک به پنج نسبت به ارزن من استفاده میکنم.
جولای 24, 2016 در 2:35 ب.ظ #503R – Sh
مشارکت کنندهسلام . من یه جفت مرغ عشق مولد دارم همیشه لونشون پلاستیکی بوده .. الان 2 ماهه بهشون استراحت دادم و چند روزه که براشون لونه چوبی گذاشتم بیرون قفس .. اولش ازش ترسیدن ولی یواش یواش ماده بهش نزدیک شد و بعد از 2 روز رفت داخلش .. کلا صبحا یه چند بار میره تو لونه ولی دیگه تا اخر شب فقط یه وقتایی بهش از بیرون نوک میزنه .. نر چند بار خواست جفت گیری کنه ولی ماده زیر نداد . سوالم اینه که چند روز طول میکشه به لونه عادت کنه؟ اصلا امکانش هست که لونرو نپسنده؟
جولای 24, 2016 در 5:39 ب.ظ #505اسکندری
مدیرکلسلام.ممکنه تا سه هفته هم عادت کردن به لانه جدید طول بکشه.
آگوست 10, 2016 در 11:46 ق.ظ #581R – Sh
مشارکت کنندهوقتتون بخیر . من واسه جفت مولدم نزدیک 3 هفتس لونه چوبی گذاشتم .. اوایل نر بیشتر میرفت تو لونه الان ماده هم میره بعضی وقتا . مسئله من اینه که ماده با این که نوکش هم قهوه ایی شده ولی به نر زیر نمیده .. تغذیشون خوبه . استرس هم ندارن . نمیدونم به لونه هنوز عادت نکرده یا علت گرمیه هواست یا چیز دیگه ایی .. از کجا باید بفهمم مشکل چیه؟
آگوست 11, 2016 در 12:50 ب.ظ #588اسکندری
مدیرکلسلام.تیر و مرداد که زمان مناسبی برای تکثیر نیست.ولی تغییر لانه هم تاثیر بسیار زیادی داره.بهتره صبور باشید.ماده لانه رو بپذیره جفت گیری میکنن.
آگوست 26, 2016 در 6:56 ق.ظ #663فرشاد
مشارکت کنندهسلام خسته نباشید.دوستان اگه ممکنه جنسیت این مرغ عشق ها رو مشخص کنین برام.ممنون
–
–
آگوست 26, 2016 در 12:34 ب.ظ #664اسکندری
مدیرکلآگوست 31, 2016 در 9:41 ق.ظ #696ⓕⓐⓣⓔⓜⓔⓗ
مشارکت کنندهسلام. روز بخیر
علارغم علاقه خاصی که به پرنده ها پیدا کردم برای اولین بار یک جفت مرغ عشق خریدم ولی نمیدونم چطور رفتار درستی باید با اونها داشته باشم.
آیا دستی کردن آنها از بچگی امکان پذیره ؟
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.